Путін так не робить - в Кремлі шокували новою безсоромною брехнею
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін так не робить - в Кремлі шокували новою безсоромною брехнею

Путін так не робить - в Кремлі шокували новою безсоромною брехнею
Джерело:  online.ua

Офіційна Москва не втомлюється беззупину озвучувати брехливі заяви. Цього разу речник Кремля Дмитро Пєсков заявив, що ефективність спілкування президентів Росії і США Володимира Путіна і Дональда Трампа щодо стабілізації світового нафтового ринку і пандемії не варто проектувати на двосторонні відносини. Окрім того, Пєсков додав, що очільник Кремля не просить про скасування санкцій у міжнародних лідерів, однак дане твердження прессекретаря Путіна не відповідає дійсності. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на "ТАСС".

Журналісти поцікавилися у Дмитра Пєскова, чи вселяють контакти двох президентів надію на поліпшення відносин Росії та Штатів.

"Чи можна це все проектувати на загальний фон двосторонніх російсько-американських відносин? Швидше за все зараз навряд чи можна прийти до такого висновку", - відповів представникам медіа речник Кремля.

Пєсков також почав стверджувати, що Путін і Трамп в ході своєї розмови 10 квітня не торкалися теми скасування антиросійських санкцій.

"Путін не піднімає тему санкцій при спілкуванні з главами держав, які такі рестрикції застосували щодо нашої країни", - заявив прессекретар Путіна.

Однак ця його заява - абсолютно брехлива, адже під час саміту Великої двадцятки 26-го березня у форматі відеоконференції Володимир Путін публічно озвучив пропозицію запровадити мораторій на санкції – ті, які стосуються торгівлі товарами першої необхідності, та коштів, які за ці товари сплачують. Свою позицію він аргументував тим, що наразі міжнародній спільноті необхідно активно боротися з з пандемією коронавірусу.

Окрім того, нещодавно американський лідер Дональд Трамп заявив, що Путін просить його про скасування санкцій уже 2 роки поспіль.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що у Путіна заявили, що  не збираються міняти "позицію" щодо України  заради скасування санкцій через пандемію коронавірусу та обвалу цін на нафту.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?