Путін терміново збирається в Крим - що сталося
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін терміново збирається в Крим - що сталося

Путін терміново збирається в Крим - що сталося
Джерело:  online.ua

23 грудня офіційна Москва заявила, що нарешті завершила будівництво Кримського мосту – зокрема, міст готовий до запуску по ньому залізничного транспорту. У зв'язку з цим очільник Кремля Володимир Путін прибуде на окупований півострів, аби побачити перший потяг (звісно, із Санкт-Петербурга – свого рідного міста). Нещодавно очільник Управління федеральних автомобільних доріг "Тамань" Кайрат Турсунбеков повідомив, що залізнична частина Кримського мосту готова прийняти перші поїзди. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "ТАСС".

За словами Турсунбекова, тепер Кримський міст нарешті завершили будувати. Він додав, що є "висновок про відповідність об'єкта технічним регламентам" і "дозвіл на введення в експлуатацію". Тому запуск залізничної частини мосту як "подарунок до Нового року" відбудеться 23 грудня. Перший поїзд буде їхати із Санкт-Петербурга (рідного міста президента РФ Путіна) до окупованого росіянами Севастополя (їхати він начебто буде 43,5 години). Також буде маршрут із Москви до Сімферополя (33 години).

Зазначається, що 23 грудня Володимир Путін вирушить в окупований Крим, щоб особисто взяти участь у відкритті залізничного сполучення півострова із територією Російської Федерації. Цю інформацію підтвердила пресслужба Кремля. Вказано, що російський президент у кращих радянських традиціях поспілкується з робітниками-мостовиками, вислухає керівників галузі транспортної інфраструктури в регіоні, і, можливо, візьме участь в урочистостях-святкуваннях.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що президент України Володимир Зеленський, господар Кремля Володимир Путін і глава США Дональд Трамп стали героями гострої карикатури відомого американського журналу The Week. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?