Путін тікає: експерт пояснив, коли Росію може сколихнути справжня революція
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін тікає: експерт пояснив, коли Росію може сколихнути справжня революція

Путін тікає: експерт пояснив, коли Росію може сколихнути справжня революція
Джерело:  24 канал

Політичний експерт та директор аналітичного центру "Політика" Микола Давидюк звернув увагу на те, що Путін тікає до Криму у момент масових протестних акцій у Москві, оскільки не хоче асоціюватися з розгонами мітингів, жорсткими захопленнями людей. Але ці протести можуть перерости в революцію.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 Канал".

"Путін дистанціюється від московських протестів. Президент РФ хоче хизуватися своїми досягненнями – анексією Криму, окупацією частини українського Донбасу, а провальна регіональна політика – не про нього. По-друге, Кремль готує план, як побороти цю протестну хвилю. І Путін також не хоче показати, що він у цьому бере участь", - каже експерт.

На думку Давидюка, велика кількість учасників протестів у Москві показує, що в перспективі кількох років Росія може прийти до справжньої революції, яка принесе позитивні політичні зміни.

"Швидких результатів не треба очікувати. Вони будуть, і, швидше за все, спонтанні. І це буде ефективно, оскільки спонтанності в Кремлі не очікують. Але спонтанності і неочікуваних ходів можна чекати і від Кремля", – наголосив політолог.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Кремль оголосив власну версію переговорів Зеленського та Путіна. Російська сторона вирішила вимагати від Києва припинення обстрілів, хоча приводом для бесіди стала провокація окупантів, що призвела до втрат у ЗСУ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?