Путін цим скористається: експерт розкрив хитрий план Кремля
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін цим скористається: експерт розкрив хитрий план Кремля

Путін цим скористається: експерт розкрив хитрий план Кремля
Джерело:  24 канал

Координатор групи "Стоп терор" Семен Кабакаєв вважає, що очільник Кремля Володимир Путін може погодитись на обмін полонених моряків, аби повернути у Росію ключового свідка у справі MH17 Володимира Цемаха і скористатися ситуацією, що склалася. На думку експерта, Володимир Зеленський цілком ймовірно може включити Цемаха до списку обміну.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 Канал".

Кабакаєв нагадав, щоєвродепутати вже звернулись до президента України, аби він не робив цього. Адже Володимир Цемах – це єдиний свідок, який є в Україні та який може дати свідчення проти вищого керівництва РФ. Адже в Європі розуміють, що в катастрофі MH17 винна Росія.

"Попереду суд ООН, суд в Нідерландах і все ж, я сподіваюсь, що можуть створити трибунал. В Європі розуміють, що цього не можна робити, але, на жаль, Путін зараз дуже використовує цю можливість, щоб завдяки поверненню наших полонених моряків забрати дуже цінного свідка злочину, до якого причетний і Володимир Путін, і все інше керівництво Кремля", – пояснив Кабакаєв.

За його словами, Володимир Цемах не повинен перейти на бік Росії, тому що там його можуть ліквідувати, як у 2015 – 2016 роках ліквідували більшість "командирів", які були на території Луганської та Донецької області.

Як повідомляв ONLINE.UA, депутатка Європейського парламенту від Нідерландів Каті Пірі назвала "тривожним" звільнення українським судом з-під варти колишнього бойовика угруповання "ДНР" Володимира Цемаха.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?