Путін уже припустився найбільшої помилки — доктор психології Василь Мосійчук
Категорія
Україна
Дата публікації

Путін уже припустився найбільшої помилки — доктор психології Василь Мосійчук

Путін уже припустився найбільшої помилки — доктор психології Василь Мосійчук
Джерело:  online.ua

Якої найбільшої помилки припустився путін під час війни проти України та як росіяни відреагують на примусову мобілізацію обговорювали у новому випуску циклу етерів «Свідомі про несвідоме» на ютуб-каналі online.ua доктор психології Василь Мосійчук та академік Української академії наук Віталій Луньов.

Джерело:  «Свідомі про несвідоме»

Доктор психології Василь Мосійчук звертає увагу на те, що в росії дійсно було чимало людей, які підтримували путінську війну проти України.

Однак більшість з них уже полягла на полі бою протягом перших семи місяців протистояння.

Мосійчук додає, що наразі в країні-агресорці дедалі більше росіян усвідомлюють, що насправді відбувається та чим це може закінчитися.

Росіяни прокинуться і зрозуміють, що путін їх обманював

Перша хвиля людей, які йшли на війну проти України, — це відморозки, у яких не було почуттів, які концентрувалися на грошах і матеріальній вигоді. Кремль знайшов цих людей. Друга хвиля уже інша, адже там є свідомі люди. Вони розуміють, що вони можуть загинути. І це вже інша війна. Ми можемо про відношення до нас говорити. Але між собою, до жінки, до дитини, у них вже не всюди було однаково. Десь же були почуття, материнські почуття, батьківські почуття, сімейні почуття. Ну, сімейні цінності не могли ж зникнути у всій росії. Ми ж бачимо це все, — зазначає Василь Мосійчук.

Доктор психології наголошує, що весь світ поставив росіянам тавро "рашисти", однак вони про це навіть не здогадуються.

Лише нещодавно, після оголошення путіним "часткової" мобілізації, громадяни рф замислилися про те, що їх обманювали й продовжують обманювати.

Це ж обман? Обман. Їх обдурили. І от, мобілізація. ЗСУ будуть бити по складам. Будуть бити все. Росіяни залишаться без палива, без снарядів. Це вже тактика. Вони нічого не зроблять. Вони будуть гинути і підуть трупи й звісточки, — попереджає Василь Мосійчук.

Читайте також: Кремль буде посилено зомбувати росіян на тлі мобілізації — академік Української академії наук Віталій Луньов

Чому мобілізація стала найбільшою помилкою путіна

На переконання доктора психології, диктатор путін власноруч запустив процес самознищення, коли ухвалив рішення про мобілізацію у рф.

Я вважаю, що путін припустився найбільшої помилки. Це він не лише лежить у труні своєї мобілізації, він собі вже навіть хрест виготовив – його не поховають в Мавзолеї. Я переконаний, що це біль матерів має зачепити. Ми зараз говоримо про сімейні цінності росії. Так. Ми люди. Вони нас не розуміють. Але коли прийдуть перші трупи після цієї мобілізації — росіяни почнуть масово прокидатися, — підсумовує Василь Мосійчук.

Учасники цього випуску «Свідомі про несвідоме»:

  • Василь Мосійчук, доктор психології, автор наукових робіт, поет.

  • Віталій Луньов, клінічний професор психології та клінічного нейропсихоаналізу, член Американської психологічної асоціації, академік Української академії наук.

«Свідомі про несвідоме» — це цикл психологічних етерів за участі провідних спеціалістів з різних областей, від психології до міжнародної економіки. Учасники етерів беруть до обговорення актуальні проблеми, з якими стикаються українці під час війни.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?