Путін відреагував на фільм Навального про його палац
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін відреагував на фільм Навального про його палац

Путін відреагував на фільм Навального про його палац
Джерело:  online.ua

Російський президент Володимир Путін у понеділок, 25 січня, провів онлайн-зустріч зі студентами, на якій його спитали про розкішний маєток у Краснодарському краю вартістю в мільярди доларів. Тема набула резонансу після розслідування Фонду боротьби з корупцією Олексія Навального. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на трансляцію бесіди.

За словами лідера режиму, цей так званий палац нікому з його родини нібито не належить. Сам відеоролик обсягом у дві години він не дивився, лише ознайомився з головними тезами та кадрами, які йому спеціально підготували.

“Одразу хочу відповісти на ваше запитання: нічого з того, що там зазначено в якості моєї власності, ані мені, ані моїм близьким родичам не належить і ніколи не належало. Ніколи... інформація вже мусується впродовж більш ніж 10 років — так чи інакше, зараз просто добра нагода, все скомпонували й вирішили усіма цими матеріалами промити мізки наших громадян, і запустили це в інтернет, фільми якісь, відеопрограми”, - стверджує Путін.

Він визнав, що у фільмі-розслідуванні згадуються знайомі йому люди, а найбільше він зацікавився виноробною темою, яку продемонстрували.

“Але бізнес мене ніколи не цікавив. Чи не тому що це погано... Деякі мої колеги — ну, наприклад, президент Трамп. Він відомий бізнесмен. Або колишній президент Порошенко в Україні. Він, навіть бувши президентом, займався бізнесом, відкривав офшорні компанії, рахунки в офшорах. Хочу закінчити відповідь тим, з чого почав — я не займався цим ні-ко-ли”, - наголосив президент РФ.

Нагадаємо, розслідування оприлюднили після затримання Олексія Навального на батьківщині. Туди він повернувся у січні після лікування та відновлення у Німеччині, яке було необхідно після отруєння в Росії.

Фільм побив рекорд каналу опозиціонера на YouTube і тривалий час знаходився у трендах відеохостингу. Станом на 25 січня його передивилися понад 86 мільйонів разів.

ФБК торкнувся теми надзвичайної розкоші у палаці Путіна, яка насправді ж межує з повною відсутністю смаку та естетичної цінності маєтку.

Як повідомляв ONLINE.UA, спікер Кремля Дмитро Пєсков знову заявив, що у Путіна немає палацу в Геленджику, але при цьому вперше допустив, що показана в відео розкішна резиденція дійсно існує.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?