Путін вимагає вжити заходів після підриву Кримського мосту
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін вимагає вжити заходів після підриву Кримського мосту

Путін вимагає вжити заходів після підриву Кримського мосту
Джерело:  online.ua

Кремлівський диктатор та військовий злочинець Володимир Путін зібрав нараду на тлі підриву Кримського мосту і почав вимагати вжити заходів щодо забезпечення його подальшої безпеки.

Джерело: Російські ЗМІ

Путін лютує через підрив Кримського мосту 

Зокрема, кремлівський диктатор виступ із зверненням до підлеглих під час наради.

Враховуючи, що це вже другий теракт на Кримському мосту відбувається, я чекаю конкретних пропозицій щодо підвищення безпеки цього стратегічно важливого транспортного об’єкта, - заявив Путін.

Водночас віце-прем'єр РФ Марат Хуснуллін заявив Путіну, що опори Кримського мосту не постраждали внаслідок вибуху.

За словами Хуснулліна, один проліт автодорожньої частини мосту не підлягає відновленню.

Водночас диктатор заявив, що міністерство оборони Росія вже готує відповідь. Також Путін підтвердив, що міст зазнав значних пошкоджень, через це було зупинено рух авто та потягів по мосту.

Путін вкотре доручив ФСБ вжити заходів щодо підвищення безпеки мосту, бо вважає його стратегічно важливим.

Чим обернеться для росіян підрив Кримського мосту  

За словами керівника Центру військово-правових досліджень, військового експерта Олександра Мусієнка, нова атака на Кримський міст - велике досягнення, адже Росія охороняє його краще за Москву.

У Криму росіяни стягнули велику кількість засобів ППО, кораблів, катерів, які охороняють міст безпосередньо в районі Керченської протоки. Враховуючи таку ешелоновану оборону, це велике досягнення, - підкреслив експерт.

Кримський міст Мусієнко назвав військовим об'єктом, який Росія використовує для транспортування зброї, боєприпасів, паливно-мастильних матеріалів.

Йдеться про приблизно 65 - 70% усієї логістики ворога на півдні, - зазначив експерт.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?