СБУ натякнула на свою причетність до атаки на Кримський міст — відео
Категорія
Україна
Дата публікації

СБУ натякнула на свою причетність до атаки на Кримський міст — відео

СБУ натякнула на свою причетність до атаки на Кримський міст — відео
Джерело:  online.ua

Як вдалося дізнатися українським журналістам від своїх інсайдерів, нічна атака на Кримський міст була спецоперацією Служби безпеки України та Військово-морських сил. На причетність до атаки уже завуальовано натякнула преслужба СБУ.

Джерело: "УП", СБУ

Хто насправді атакував Кримський міст 17 липня

До нічного підриву Кримського мосту причетна СБУ та Військово-морські сили України, - заявили журналістам анонімні джерела у вказаних відомствах.

Згідно з останніми даними, міст атакували за допомогою надводних дронів.

За словами інсайдерів видання, дійти до мосту було складно, однак все-таки операція була успішною.

Що цікаво, пресслужба СБУ уже опублікувала іронічний коментар щодо нічних подій на Кримському мосту, таким чином завуальовано натякаючи на свою причетність до атаки.

Фото - скриншот

Окрім того, у мережі вже опублікували відео удару по Кримському мосту та наслідки атаки.

Не можна також не згадати про те, що раніше голова СБУ Василь Малюк заявляв, що міст є цілком законною ціллю для України і обіцяв розповісти деталі унікальних спецоперацій після перемоги.

Що про атаку на Кримський міст говорить влада РФ

Вночі 17 липня ставленик РФ у Криму Сергій Аксьонов заявив, що на Кримському мосту сталася "надзвичайна подія", у зв’язку з чим рух на ньому вирішили зупинити.

За словами адміністраторів російських ТГ-каналів, на мосту "впав" проліт.

Місцеві жителі розповідають, що перед цим було чутно щонайменше два вибухи.

На Кримському мосту зупинено рух: сталася надзвичайна подія в районі 145-ої опори з боку Краснодарського краю. Працюють правоохоронні органи і всі відповідальні служби. Проговорив із міністром транспорту РФ Віталієм Геннадійовичем Савельєвим, вживаються заходи для відновлення ситуації. Підтримуємо зв’язок із колегами з Краснодарського краю, — пише Аксьонов.

Міністерство транспорту РФ стверджує, що нічого серйозного не сталося,а просто "пошкоджене дорожнє полотно на прольотах мосту".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?