Путін визнав страх через загрозу розвалу Росії
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін визнав страх через загрозу розвалу Росії

Путін визнав страх через загрозу розвалу Росії
Джерело:  online.ua

Кремлівський диктатор та військовий злочинець Володимир Путін під час засідання Ради з міжнаціональних відносин визнав, що має страх стосовно розвалу Російської Федерації на десятки окремих державних утворень через нібито постійні відповідні провокації.

Джерело: сайт Кремля

Путін боїться розвалу Росії 

Він вказав, що "противники" РФ під виглядом російських громадян створюють об'єднання, що загрожують РФ деколонізацією.

Кажуть, що Росію потрібно поділити на десятки дрібних державних утворень. Зрозуміло, для чого. Щоб потім підпорядкувати своїй волі, експлуатувати, використовувати в своїх корисливих інтересах. Інших цілей у них немає, - заявив кремлівський диктатор.

При цьому Путін не зміг змістовно пояснити, про кого саме він каже.

До речі, вони говорять на своїй власній мові, тому що самі..це..колишні колонії, ну значить країни, які володіли колоніями, а сьогодні проводять неоколоніальну політику. Вони тому говорять про нас, думаючи про себе, думаючи, що ми такі ж, як вони, - зазначив очільник Кремля.

 В Росії оголосили в розшук прокурора суду Гааги через ордер на арешт Путіна 

МВС РФ оголосило в розшук прокурора Міжнародного кримінального суду в Гаазі Каріма Ахмада Хана.

Саме він сприяв видачі судом ордеру на арешт кремлівського диктатора та військового злочинця.

Згідно з інформацією в картці МВС РФ, прокурора МКС розшукують за статтею Кримінального кодексу, проте за якою саме - не вказано.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?