Путін влаштував чергове шоу в окупованому Криму
Категорія
Україна
Дата публікації

Путін влаштував чергове шоу в окупованому Криму

Путін влаштував чергове шоу в окупованому Криму

Наймасштабніша за останні роки акція протесту у Москві та радіаційний вибух з загибеллю шістьох громадян не змогли зупинити Володимира Путіна від участі у моторизованому шоу в окупованому Криму. Як повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНІАН, незважаючи на серйозні проблеми всередині Росії господар Кремля спеціально прилетів до Криму покататися на мотоциклі.

За інформацією російських ЗМІ, президент Путін приїхав на анексований півострів, щоб взяти участь у байкерському шоу «Тінь Вавілона», організованому мотоклубом «Нічні вовки».

На фотографіях та відео, розповсюджених у пресі, можна побачити, як 66-річний російський лідер катає на мотоциклі своїх кримських маріонеток: Сергія Аксьонова та Михайла Развожаєва. Кожен них займає посаду глави Криму та, відповідно, Севастополя.

МЗС України вже висловило рішучий протест у зв’язку з черговим відвідуванням президентом РФ Володимиром Путіним тимчасово окупованих територій України. У заяві, опублікованій на сайті МЗС, йдеться про те, що ці дії є грубим порушенням російською стороною державного суверенітету і територіальної цілісності нашої держави.

Нагадаємо, що вчора стало відомо, що в результаті невдалого запуску ракети з ядерним двигуном під Архангельськом загинули 5 співробітників «Росатому» та 1 російський військовослужбовець.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?