Путін влаштував нову нахабну провокацію проти України - що сталося
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін влаштував нову нахабну провокацію проти України - що сталося

Путін влаштував нову нахабну провокацію проти України - що сталося
Джерело:  online.ua

Російська влада не втомлюється влаштовувати нові провокації проти офіційного Києва, аби отримтаи змогу безпосередньо впливати на політичну ситуацію в Україні. Цього разу очільник Кремля Володимир Путін остаточно визнав українців носіями російської мови. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на федеральний закон, який вже оприлюднили на порталі правової інформації РФ.

У законі, який підписав президент РФ, зазначається, що громадяни України та Білорусі, які вільно володіють російською мовою і особисто подають заяви про визнання їх носіями російської мови, визнаються такими автоматично. Окрім того, вказано, що підставами для визнання може бути те, що заявники або їх прямі родичі постійно проживають або проживали на територіях, які входили до Російської імперії або СРСР. Варто звернути увагу на те, що закон набирає чинності через 90 днів.

Ухвалений Володимиром Путіним закон означає, що даний статус дозволяє отримати російське громадянство в спрощеному порядку. Вказано, що в особи з таким статусом не вимагають заяви про вихід з громадянства іншої держави для отримання виду на проживання в РФ. Що важливо також розуміти, носію російської мови не можуть анулювати дозвіл на проживання, якщо він по закінченню 2 років не подав заяву про приймання в російське громадянство.

Нещодавно також стало відомо, що Кремль заборонив в'їзд в Росію жителям окупованого Донбасу без паспорта РФ. За попередніми даними, обмеження діятимуть на період карантину.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що очільник Кремля  Володимир Путін запустив міграційну реформу в Росії, в рамках якої доручив спростити видачу паспортів та громадянства іноземцям. Російський президент ухвалив рішення скасувати в РФ видачу дозволу на тимчасове проживання.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?