Путін вперше оцінив дії Зеленського на Донбасі і знайшов "винних"
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін вперше оцінив дії Зеленського на Донбасі і знайшов "винних"

Путін вперше оцінив дії Зеленського на Донбасі і знайшов "винних"
Джерело:  online.ua

Очільник Кремля Володимир Путін сумнівається в успішному розведенні сил і засобів у Золотому і Петрівському на Донбасі через присутність на лінії зіткнення націоналістів. Про це він розповівза підсумками переговорів із прем'єром Угорщини Віктором Орбаном у Будапешті, передає ONLINE.UA.

"Сам пан Зеленський звичайно на націоналіста не схожий, але чи впорається він із ними, мені зараз важко сказати.Питання в тому, чи доведе він до кінця те, що було сказано ним публічно, і те, що він сам вважає за доцільне зробити. А саме, в даному випадку, не таке вже це складне питання насправді – розведення ворогуючих сторін на лінії зіткнення у двох населених пунктах.Це тягнеться роками. Тепер зрозуміло чому. Тому що націоналісти не хочуть іти і не хочуть випускати звідти українські війська. Від цього дійсно багато залежить з точки зору врегулювання ситуації на Донбасі",- заявив очільник Кремля.

Окрім того, він цинічно зазначив, що Росія "завжди готова до проведення будь-яких зустрічей, у тому числі в нормандському форматі".Головне, на його думку, – щоб ці зустрічі "були добре підготовлені і не вели до порожніх розмов".

Як повідомляв ONLINE.UA, у Кремлі  розведення на Донбасі назвали гарною новиною. Помічник Путіна стверджує, що у попередніх зривах цього процесу "традиційно" винен Київ, а після відведення військ від Петрівського можна говорити серйозно про "нормандський саміт".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?