Путін вперше визнав ефективність західних санкцій
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін вперше визнав ефективність західних санкцій

Путін вперше визнав ефективність західних санкцій
Джерело:  online.ua

Володимир Путін вперше з початку повномасштабного вторгнення визнав, що санкції, запроваджені Заходом, діють та завдають Росії збитків.

Джерело: Bild

Путін визнав ефективність санкцій проти Росії

Російський диктатор Володимир Путін вперше публічно визнав, що санкції, запроваджені Заходом, можуть мати “негативні” наслідки для Росії.

Санкції, запроваджені проти російської економіки, можуть справді негативно вплинути на неї в середньостроковій перспективі, – зазначив Путін.

Повідомляється, що країни Заходу запровадили безпрецедентні санкції проти Росії, зокрема щодо експорту нафти та газу.

Раніше Путін наголошував, що Росія здатна витримати накладені на неї обмеження, при цьому він заперечував вразливість російської економіки від санкцій.

Зміна риторики Росії та дієвість західних санкцій

У медіа зазначають, що риторика російського лідера змінюється не перший раз.

Раніше Кремль тижнями заперечував власні величезні втрати, проте багато сімей дізналися, зокрема з українських джерел, про смерть своїх родичів в Україні.

Через шість тижнів після початку повномасштабного вторгнення прессекретар Кремля Дмитро Пєсков визнав “значні втрати” окупантів.

Путін в той же день також заявив, що безробіття в Росії залишається “на найнижчому рівні”. Він також спрогнозував нібито падіння інфляції до рівня “нижче чотирьох відсотків”, хоча рік тому вона зросла до майже 20 відсотків.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?