Путін вручив патріарху Кірілу орден, соцмережі веселяться: з'явилися фото
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін вручив патріарху Кірілу орден, соцмережі веселяться: з'явилися фото

Путін вручив патріарху Кірілу орден, соцмережі веселяться: з'явилися фото
Джерело:  Кремль

Президент Росії Володимир Путін вручив патріарху Російської православної церкви Кірілу, який назвав Ісуса Христа і святих апостолів групою невдах і лузерів, орден "За заслуги перед Вітчизною" I ступеня.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Кремля.
В ході святкового концерту в Залі церковних соборів Путін привітав патріарха Кіріла з 70-річчям і вручив йому орден «За заслуги перед Вітчизною» I ступеня.
"Для мільйонів людей у ​​всьому світі ви втілюєте високий авторитет Руської Православної Церкви, є відданим продовжувачем її традицій, видатних діянь її подвижників, які внесли неоціненний вклад в утвердження християнських цінностей, зіграли величезну роль в становленні і розвитку держави Російської", - сказав він, вручаючи орден.
Відзначимо, що в мережі висміяли вручення ордена предстоятелю РПЦ.




Як повідомляв ONLINE.UA, патріарх Кіріл заявив, що Російська православна церква ніколи не погодиться на незалежність Української церкви від Московського патріархату.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?