Путін вважає, що учасники "Безсмертного полку" зможуть повторити "подвиг предків"
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін вважає, що учасники "Безсмертного полку" зможуть повторити "подвиг предків"

Путін вважає, що учасники "Безсмертного полку" зможуть повторити "подвиг предків"
Джерело:  online.ua

Очільник Кремля Володимир Путін заявив, що участь росіян в акції "Безсмертного полку", які 9 травня пройшли вулицями Москви, свідчить про готовність повторити "подвиг за прикладом великих предків, які перемогли у війні", передає ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.

Путін вважає, що пройти з портретом - значить усвідомити, що в генах закладено те ж саме, що і у дідів.

"Це означає, що кожен з нас на себе приміряє приблизно те ж саме і вважає, підсвідомо у всякому разі, що і ми так можемо, що в нас у спадок є такі задатки і можливості. Якщо щось трапиться, ми відреагуємо належним чином в певній життєвій ситуації", - додав він

9 травня в Росії пройшла акція "Безсмертного полку", де росіяни пройшли вулицями з портретами своїх предків, які брали участь у Другій світовій війні.

Варто зазначити, що подібна акція пройшла також і в Києві. Повідомляється, що на захід прийшли депутат Євген Мураєв і керівник фракції "Опозиційний блок" Вадим Новинський. Пізніше приєдналися депутат Юрій Бойко і лідер "Комуністичної партії України" Петро Симоненко.

Як повідомляв ONLINE.UA, речник Кремля Дмитро Пєсков нарешті пояснив відсутність лідерів іноземних держав на цьогорічному військовому параді в Москві. За словами прес-секретаря Путіна, їх навіть туди не запрошували.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?