У Путіна виправдалися, чому на параді в Москві не було іноземних лідерів
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна виправдалися, чому на параді в Москві не було іноземних лідерів

У Путіна виправдалися, чому на параді в Москві не було іноземних лідерів
Джерело:  online.ua

Речник Кремля Дмитро Пєсков нарешті пояснив відсутність лідерів іноземних держав на цьогорічному військовому параді в Москві. За словами прес-секретаря Путіна, їх навіть туди не запрошували.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на російське агентство ТАСС.

Пєсков наголосив, що лідери іноземних держав запрошуються на ювілейні паради, а сьогодні – урочистості, присвячені 74-й річниці Дня перемоги.

Він також запевнив, що відсутність на параді високопоставлених іноземних гостей - це "не унікальна ситуація", і "якихось спеціальних запрошень не було і в минулому році".

Варто зазначити, що спікер Парламенту Словаччини став єдиним європейським політиком, що прибув до Москви на військовий парад 9 травня. На своїй сторінці у Facebook словацький політик написав, що для нього честь бути присутнім у цей день в Москві.

 "Ніколи не думав, що зможу подякувати на Червоній площі за визволення нашої батьківщини. Для мене це велика честь", - зазначив Данко.

Як повідомляв ONLINE.UA, радник президента Росії Сергій Глазьєв не виключає того, що нова українська влада планує заселити «зачищений від російського населення» Донбас жителями Близького Сходу – євреями. На думку Глазьєва, саме таке завдання поставили перед новим президентом Зеленським ультраправі політики Ізраїлю та адміністрація США.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?