Путін їде до Макрона: стали відомі подробиці несподіваного візиту
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін їде до Макрона: стали відомі подробиці несподіваного візиту

Путін їде до Макрона: стали відомі подробиці несподіваного візиту
Джерело:  online.ua

Президент РФ Володимир Путін у понеділок, 19 серпня, відправиться до Франції з офіційним візитом. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "ТАСС".

За словами прес-секретаря російського лідера Дмитра Пєскова, той зустрінеться з колегою - Еммануелем Макроном. Поїздка буде тривати лише один день.

"Теми очевидні – це двостороннє російсько-французьке співробітництво, яке має досить насичений економічний зміст, це міжнародні проблеми, це, звичайно ж, Україна. Також обговорюватимуться перспективи продовження роботи в "нормандському форматі", - пояснив він.

Також Пєсков наголосив, що Путін нібито є прибічником діалогу, а відносини між Україною та Росією він назвав "запущеною ситуацією".

Слід нагадати, що українська сторона, зокрема - президент Володимир Зеленський, наполягає на організації зустрічі в "нормандському форматі" для врегулювання ситуації на Донбасі.

Як повідомляє ONLINE.UA, український дипломат Роман Безсмертний заявив, що лідери "нормандської четвірки" скоріше за всього не зустрінуться раніше вересня. Такі переговори потребують опрацювання на рівні радників та міністрів зовнішніх справ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?