Стало відомо, коли може зустрітися "нормандська четвірка"
Категорія
Україна
Дата публікації

Стало відомо, коли може зустрітися "нормандська четвірка"

Стало відомо, коли може зустрітися "нормандська четвірка"
Джерело:  rbc.ua

Нова зустріч лідерів "нормандського формату" може відбутися не раніше вересня. З відповідним коментарем виступив представник Києва у ТКГ Роман Безсмертний для "РБК-Україна", повідомляє ONLINE.UA.

За його словам, дату зустрічі відтягує де-факто пусті крісла в уряді та Міністерстві закордонних справ.

"Справа в тому, що зустріч лідерів - це фіналізуючий момент. Для того, щоб вона відбулася, потрібно провести зустріч на рівні політичних директорів, міністрів закордонних справ, лідерів урядів. У кожного з них є своя функція в цьому процесі", - пояснив дипломат.

Слід додати, що складність в організації "нормандських переговорів", як вважає нардеп від "Слуги народу" Богдан Яременко, полягає у різниці між підходами президентів Володимира Зеленського та Володимира Путіна.

Йдеться про намір українського лідера досягти прогресу, у той час як глава держави-агресора не хоче таких контактів, але не реагувати він не може.

Раніше ONLINE.UA повідомив, що спецпредставник Держдепу США по Україні Курт Волкер анонсував певні консультації Вашингтона з представниками Німеччини та Франції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?