Путін забезпечив собі довічну безкарність. Держдума підтримала його, а росіяни в шоці
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін забезпечив собі довічну безкарність. Держдума підтримала його, а росіяни в шоці

Путін забезпечив собі довічну безкарність. Держдума підтримала його, а росіяни в шоці
Джерело:  online.ua

Російський глава Володимир Путін продовжує шокувати світ і самих росіян скандальними рішеннями щодо своїх довічних соціальних та інших гарантій, які в тому числі передбачають право на недоторканність і безкарність навіть за кримінальні злочини, а також щомісячне грошове утримання. Відповідний законопроект 31 жовтня глава Кремля вніс на розгляд Держдуми РФ і депутати вже схвалили його в першому читанні. За законопроект проголосували 357 депутатів, проти виступили лише 37 парламентаріїв, які обурені планами Путіна і вважають, що абсолютно всі повинні бути рівні перед законом. Росіяни також в шоці від наміру Путіна стати довічно безкарним. Вони масово обговорюють в соцмережах скандальний законопроект, відзначаючи, що тільки влада злочинців могла прийняти законопроект, який дозволяє порушувати закон, повідомляє ONLINE.UA.

Як відомо, законопроект про довічну недоторканість Путіна забороняє залучати колишнього президента до кримінальної або адміністративної відповідальності, його затримувати, заарештовувати, піддавати обшуку, допиту або особистому огляду. Недоторканність колишнього президента РФ поширюється на житло, транспортні засоби, засоби зв'язку, документи, багаж і листування.

Більш того, після схвалення довічної безкарності Путіна, в Держдуму внесли законопроект про обнулення президентських термінів Путіна, який дозволить йому балотуватися на пост президента РФ ще два рази.

Росіяни впевнені, що Путіну вдасться забезпечити собі довічні гарантії, що вони називають повним дном, яке публічно пробиває Кремль. Рішення Держдуми вони назвали "новинами з дурдому", а Росію - країною тотального беззаконня.

"В даному законопроекті мені дуже подобається слово "довічно". Розстріл правда був би краще; А після закінчення життя довічного сенатора - зарахування до лику святих? Мощі будуть в церквах, Раді Федерацій, Держдумі ?; Якщо Путін не злодій, то навіщо йому недоторканність?; Чого ускладнювати, відразу б внесли зміни до конституції - Путін недоторканний, зовсім, взагалі і назавжди! ", - обурюються росіяни через рішення Держдуми.

Нагадаємо, 1 липня в Росії відбулося голосування за зміну Конституції РФ. Одним з нововведень було "обнулення" президентського терміну Володимира Путіна. За проголосували 77,92%, проти - 21,27%. Такі дані навела ЦВК РФ за підсумками обробки протоколів. В цілому по Росії, за даними ЦВК, поправки підтримали 77,92% тих, хто проголосував.

Важливо відзначити, що нова конституція РФ вступила в силу з 4 липня 2020 року. Хоча в ній чимало говориться про простий народ, саму Конституцію переписали під президента Володимира Путіна - це ні для кого не секрет. Варто звернути увагу на те, що оновлену Конституцію Росії опублікували на офіційному порталі правової інформації з шокуючою помилкою - в першому варіанті публікації її назвали "конституція Президента Російської Федерації". І тільки потім виправили на "конституція Російської Федерації".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що росіяни в шоці від ганебного рішення Путіна забезпечити собі довічні гарантії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?