Путін заявив про невідповідність образу Байдена дійсності
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін заявив про невідповідність образу Байдена дійсності

Путін заявив про невідповідність образу Байдена дійсності
Джерело:  online.ua

Президент США Джо Байден справжній професіонал, з яким потрібно дуже уважно працювати, щоб нічого не пропустити - його образ не має нічого спільного з дійсністю. Російський глава Володимир Путін поділився враженнями після саміту в Женеві.

Джерело: ТАСС

Путін вперше спростував російську пропаганду і безглузді повідомлення російських ЗМІ про те, що Байден нібито не впевнений в собі, читає шпаргалки і виглядає втомленим.

"Той образ президента Байдена, який малюють і наша, і навіть американська преса, нічого спільного не має з дійсністю. Повинен сказати, що він в матеріалі з кожного питання. Час від часу заглядав у свої записи, але ми все так робимо", - охарактеризував Байдена Путін.

Глава Кремля також не погодився з чутками про те, що американський лідер "щось плутає іноді".

"Розхолоджуватися тут нічого: Байден професіонал. І потрібно дуже уважно з ним працювати, щоб чогось не пропустити. Він сам нічого не пропускає, запевняю вас. Це було абсолютно для мене очевидно. Повторю ще раз: він зібраний, розуміє, чого він хоче домогтися. І робить дуже майстерно це. Це відразу відчувається ", - підкреслив Путін.

Як Путін оцінив переговори з Байденом

Путін розповів, що обстановка саміту РФ - США в Женеві була доброзичливою. Він вважає, що йому з Байденом вдалося зрозуміти позиції один одного з ключових питань, за якими є серйозні розбіжності.

"Визначили ті напрямки або ті точки, в яких ми можемо говорити про можливе майбутнє зближення позицій. Є речі, які представляють і для нас, і для Сполучених Штатів абсолютний пріоритет і інтерес", - оцінив переговори з Байденом Путін.

Як Байден оцінив переговори з Путіним

З приводу переговорів в цілому Байден зазначив, що особиста зустріч з Путіним була важливою. Каже, що доніс до співрозмовника все, що хотів.

Що стосується України, то, за словами Байдена, на зустрічі з Путіним він попередив колегу, що США продовжать незмінну підтримку суверенітету і територіальної цілісності України.

"Я заявив про непохитну підтримку США суверенітету і територіальної цілісності України. Ми домовилися продовжувати дипломатичні зусилля в рамках Мінських домовленостей", - повідомив Байден на прес-конференції за підсумками саміту.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?