Путін зібрав Радбез РФ на тлі ракетних атак по Україні: Кремль погрожує знищенням української інфраструктури
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін зібрав Радбез РФ на тлі ракетних атак по Україні: Кремль погрожує знищенням української інфраструктури

Путін зібрав Радбез РФ на тлі ракетних атак по Україні: Кремль погрожує знищенням української інфраструктури
Джерело:  online.ua

На тлі ранкових масованих ракетних атак по Україні окупаційною армією РФ кремлівський диктатор та військовий злочинець Володимир Путін зібрав Радбез з метою обговорення планів щодо оборони країни в умовах військової поразки у війні проти України.

Джерело: РосЗМІ

У Кремлі готуються до оборони від України та погрожують знищенням української інфраструктури 

Путін на оперативній нараді з членами Радбезу запропонував обговорити поточні питання гарантування безпеки РФ і взаємодію із сусідніми країнами, - йдеться у повідомленні кремлівського пропагандистського видання "РІА Новини".

Між тим скандальний заступник керівника Радбезу РФ Дмитро Медведєв цинічно заявив, що об'єкти цивільної та критичної інфраструктури України є прийнятними цілями для окупаційної армії РФ.

До питання про законні військові цілі. Що ж вважати законними військовими цілями сьогодні, - зазначив Медведєв.

У рамках названих правил війни це:

  • Будь-які війська противника (законні комбатанти і незаконні комбатанти), які офіційно не виведені зі складу його збройних сил.

  • Будь-яка військова і допоміжна техніка противника.

  • Будь-які об'єкти, що належать до військової інфраструктури, так само як і до цивільної інфраструктури, що сприяє досягненню військових цілей (мости, транспортні станції, дороги, об'єкти енергетики, заводи і майстерні, які хоча б частково виконують військові замовлення, та ін.).

  • Військово-політичне керівництво країни-противника.

  • Збройні сили інших країн, що офіційно вступили у війну, які є союзниками країни-супротивника, і розташовані на їхній території об'єкти, згадані в п.1-4.

Колишній президент Росії марить про те, що країни НАТО оголосили його державі "гібридну війну".

Росіянин розмірковує, чи можна вважати постачання озброєння Україні нападом на Росію і чи є законними військими цілями для РФ країни-НАТО.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?