Путін зустрівся з міністром оборони Китаю
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін зустрівся з міністром оборони Китаю

Путін зустрівся з міністром оборони Китаю
Джерело:  online.ua

Президент Російської Федерації Володимир Путін провів робочу зустріч із Лі Шанфу, членом Держради Китайської Народної Республіки та міністром оборони КНР.

Джерело: росЗМІ

Путін зустрівся з міністром оборони Китаю

У ході зустрічі з Лі Шанфу президент РФ Володимир Путін зазначив, що візит лідера Китаю Сі Цзіньпіна до Росії, який відбувся нещодавно, був дуже продуктивним, а відносини між Росією і Китаєм успішно розвиваються у всіх сферах, включаючи сферу оборони.

Між нашими країнами в усіх напрямках йде дуже хороший розвиток відносин, в економіці, соціальній, культурній та освітній галузі та по лінії військових відомств, - сказав Путін.

Він також висловив сподівання на продовження розширення співробітництва між двома країнами в галузі оборони та наголосив на важливості збереження миру та стабільності у світі.

Лі Шанфу також висловив готовність Китаю продовжувати зміцнювати зв'язки з Росією та нарощувати спільну роботу у різних галузях, включаючи військову сферу.

Останнім часом співпраця Росії та Китаю у військовій і військово-технічній галузях розвивається дуже добре, це робить великий внесок у забезпечення безпеки глобальної та регіональної, - сказав Лі Шанфу.

Як Китай відреагував на останнє рішення Путіна щодо ядерної зброї

27 березня офіційний Пекін озвучив свою позицію після заяви російського диктатора Володимира Путіна про розміщення тактичної ядерної зброї в Білорусі.

Спікерка МЗС КНР Мао Нін нагадала про те, що ще рік тому лідери п’яти держав-власників ядерної зброї виступили зі спільною заявою, вказавши, що ядерну війну не можна виграти.

Варто зазначити, що Китай не розкритикував рішення очільника Кремля.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?