Путін зважився на зізнання після гучного скандалу - що сталося
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін зважився на зізнання після гучного скандалу - що сталося

Путін зважився на зізнання після гучного скандалу - що сталося
Джерело:  online.ua

Речниця Міністерства закордонних справ РФ Марія Захарова спровокувала новий скандал на міжнародному рівні - "жертвою" його стала Сербія. Президенту Володимиру Путіну довелося напередодні вибачатися через витівку відомої дипломатки. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на російські медіа.

Захарова в'їдливо прокоментувала візит президента Сербії Олександра Вучича до Сполучених Штатів, його бесіду з Дональдом Трампом у Білому домі, в оточенні посадовців, вона порівняла з фільмом "Основний інстинкт".

Речниця МЗС наголосила, що Вучич сидить перед столом американського лідера ніби на допиті, як героїня Шерон Стоун. Гостроти додав також переклад "Основного інстинкту" - в Сербії він відомий як "низькі пристрасті".

Захарова пізніше намагалася виправдатися про неправильне сприйняття її публікації у Facebook. Наразі вибачатися довелося Путіну, разом з міністром Сергієм Лавровим.

За словами самого Вучича, він жодним словом під час особистих зустрічей не порушував зазначеного інциденту.

"Президент Путін ніколи ні за що переді мною не вибачався, і Сергій Лавров також. Але через цей допис це зробили обидва... При цьому я не згадував і ніколи б не згадав про це, як вихована людина. Вважаю, що в нас гарні відносини й це для мене прохідний і неважливий інцидент", - пояснив Вучич.

Нагадаємо, це не перший вислів Захарової, який спалахнув скандалом, вона оприлюднила безліч подібних публікацій у соціальних мережах, багато з них прямо намагалися вдарити по Україні чи її партнерах.

Як повідомляв ONLINE.UA, анонімні джерела в Кремлі повідомили виданню "РИА Новости", що білоруський диктатор Олександр Лукашенко екстрено збирається на переговори до очільника Кремля Володимира Путіна. За попередніми даними, вони відбудуться в Москві уже за декілька днів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?