Путін звернувся до Ердогана з неочікуваною пропозицією
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін звернувся до Ердогана з неочікуваною пропозицією

Путін звернувся до Ердогана з неочікуваною пропозицією
Джерело:  online.ua

Очільник Кремля Володимир Путін хоче обговорити з турецьким колегою Реджепом Таїпом Ердоганом у Сочі на наступному тижні ситуацію на північному сході Сирії. Про це розповів прес-секретар глави російської держави Дмитро Пєсков, передає ONLINE.UA з посиланням на "ТАСС".

"В ООН було висловлене серйозне занепокоєння гуманітарною ситуацією, потоками біженців у сусідні країни", - повідомив представник Кремля, кажучи про операцію, яку проводить Туреччина в Сирії.

 За словами Пєскова, президент РФ під час "недавньої телефонної розмови (з Ердоганом. -  ред.) також висловлював стурбованість у зв'язку з можливими гуманітарними наслідками цієї операції".

"Наша позиція добре відома, вона не зазнала жодних змін. Але, тим не менше, ситуація, безумовно, на північному сході Сирії напружена у зв'язку з цією операцією. І це буде, беззаперечно, дуже важливою темою на порядку денному переговорів у вівторок у Сочі - між президентами Путіним і Ердоганом", - зазначив прес-секретар очільника Кремля.

 Пєсков наголосив, що "так президенти роблять завжди", вони скористаються цією зустріччю для того, щоб звірити годинник з поточних питань двосторонніх російсько-турецьких відносин".

Як повідомляв ONLINE.UA, президент США Дональд Трамп надіслав листа голові Туреччини Реджепу Таїпу Ердогану, який той буквально викинув у смітник.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?