Путіна порівняли з дивною річчю: в Росії посміялися
Категорія
Світ
Дата публікації

Путіна порівняли з дивною річчю: в Росії посміялися

Путіна порівняли з дивною річчю: в Росії посміялися
Джерело:  Ехо Москви

Відомий російський письменник Олександр Проханов порівняв  президента РФ Володимира Путіна  із планетою Соляріс, димлячою, булькаючою субстанцією, що вибухає протуберанцями.
Про це розповів відомий журналіст Олександр Невзоров, передає ONLINE.UA з посиланням на «Ехо Москви».
Обговорюючи ідею запровадження свята Хеллоуїна в Росії, він розповів, що «це було б святом, наприклад, Олександра Андрійовича Проханова».
«Читали останню працю, де він знаєте, із ким порівнює Путіна? З Солярисом. Мається на увазі не Хендай Соляріс – маленька така машинка, а мається на увазі планета Соляріс – ось ця ось булькаюча субстанція, паруюча, що постає якимись протуберанцями. Ось Путін — це Соляріс, які негайно матеріалізовує будь-які народні сподівання, думки і переконання», — зазначив журналіст.
Варто нагадати, що "Соляріс" - назва фантастичного роману Станіслава Лема, в якому йде мова про стосунки людей майбутнього і розумного океану планети Соляріс.
При цьому Невзоров ніби ненароком додав: «Ось я підозрюю, що, звичайно, Холуїн...».
У той же час, він запевнив, що письменника «можна зрозуміти»: «Він розумна і колись блискуче писав чоловік, але він втратив, як і ми всі, свою батьківщину в 91-му році».
«А Проханов якраз з тих людей, які дуже хочуть мати... у них є страшна потреба мати батьківщину, і вони цю батьківщину, на жаль, готові задовольняти з ким завгодно», — резюмував журналіст.

Як повідомляв ONLINE.UA раніше  російський політик Ілля Пономарьов розповів, як Путін намагається побороти змови у своєму оточенні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?