Путіна знищить власне оточення — Зеленський
Категорія
Політика
Дата публікації

Путіна знищить власне оточення — Зеленський

Путіна знищить власне оточення — Зеленський
Джерело:  online.ua

На переконання президента Володимира Зеленського, кремлівський диктатор та військовий злочинець Володимир Путін загине від рук власного оточення.

Джерело: документальний проект журналіста Дмитра Комарова

Зеленський про смерть Путіна 

Точно буде момент, коли буде відчуватися крихкість режиму Путіна всередині держави. Тоді хижаки з’їдять хижака. Це дуже важливо, але їм потрібна буде причина для себе. І вони згадають слова Комарова, Зеленського...Вони згадають. Вони знайдуть для себе причину вбити вбивцю. Чи це спрацює? Так. Коли? Я не знаю, - переконаний Зеленський.

Щодо нових санкцій проти РФ 

Окрім цього на власній сторінці в Twitter президент України закликав Євросоюз ввести санкції проти російської енергетичної корпорації "Росатом" та збільшити тиск на російські банки.

10-й пакет санкцій ЄС спрямований проти російської військової промисловості, пропаганди й фінансової системи. Тиск на російського агресора має посилюватися: очікуємо рішучих кроків проти "Росатома" та атомної промисловості РФ, збільшення тиску на військових і банки, - зазначив президент.

Щодо звільнення окупованих територій 

Голова держави зазначив, що коли повернувся до звільненого від російської окупаційної армії Херсона, відчув себе ніби у Задзеркаллі. Я заїхав у Херсон, і ці плакати, відчуття було неприємним. Було відчуття Задзеркалля. Я уявляю собі... Кілька місяців це відбувалося на Херсонщині, я заїхав і вже таке перетворене місто завдяки таким речам. Це дрібниці, але ці дрібниці впливають на атмосферу, і тут я думаю – а що там в Донецьку? - розповів голова держави.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?