Путінський пропагандист злякався сепаратистів
Категорія
Світ
Дата публікації

Путінський пропагандист злякався сепаратистів

Путінський пропагандист злякався сепаратистів
Джерело:  online.ua

Російський телеведучий Володимир Соловйов, який здійснює пропаганду президента Росії  Володимира Путіна, обрушився в своїй програмі на радіо з різкою критикою на уральський регіон РФ, де, на його думку, сильні сепаратистські настрої.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ura.ru.


«А що відбувається у всьому цьому регіоні сибірському? .. Особливо на Уралі ... Мене дуже турбує. І наша влада даремно не звертає на це уваги. Те, що відбувається в їх столиці, в Єльцин-Центрі, - це вкрай небезпечна тенденція. Тобто уральський сепаратизм і так був добре відомий», - заявив Соловйов в ефірі програми «Повний контакт» на російській радіостанції «Вести ФМ».


«Але зараз, коли в тому числі з-за кордону, постійно йдуть теми і вкидання про Уральську республіку ("а ось ми то", "а ось ми се"), - не треба на це дивитися в кидок. Потрібно розуміти, що це чіткий і ясний план. І якщо відразу з ним не боротися, то, коли вже треба буде вживати заходів, будуть потрібні зовсім інші зусилля. Потрібно жорстко дотримуватися закону і чітко розуміти, де інтереси у держави», - додав російський пропагандист.


Через нетривалий час ведучий отримав СМС від слухача.


«Уральський сепаратизм заснований на соціальній несправедливості: дванадцять тисяч робочих на заводі живуть як бидло, а керуюча компанія в Москві отримує прибуток. А потім платить хорошу зарплату 300 службовцям і платить податки в Москві, а не на Уралі. А на Уралі дороги побудувати нема на що»- написав Денис з Москви.


«А ви самі-то з цих 300? Тобто, ви пристрасно переживаєте, але про всяк випадок так і живете?» - заявив Соловйов і переключився на обговорення іншої теми.


«Уральський патріотизм постійно проштовхується в багатьох виступах російських опозиціонерів і також активно мусується акаунтами, найчастіше анонімними, які, очевидно, мають підживлення з країн, які розраховують на можливість вибуху Росії зсередини. До цього треба ставитися серйозно, адже ідея створення Уральської республіки в 90-ті роки виникла, вона ж була. Очевидно, що бажаючим розгойдати ситуацію буде здаватися, що це чудова ідея», - заявив Соловйов у коментарі ura.ru.


Як повідомляв ONLINE.UA,  в мережі звернули увагу на прокол російських пропагандистів, які нібито зняли сюжет про мітинг в Німеччині в підтримку Донбасу, а насправді виявилося, що це був мітинг представників ЛГБТ-спільноти.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?