Путінський журналіст викликав бурю натяком на визнання ДНР-ЛНР
Категорія
Світ
Дата публікації

Путінський журналіст викликав бурю натяком на визнання ДНР-ЛНР

Путінський журналіст викликав бурю натяком на визнання ДНР-ЛНР
Джерело:  online.ua

Журналіст кремлівського пулу Дмитро Смирнов викликав гнів у мережі публікацією російського письменника Олександра Проханова, який натякнув на визнання РФ так званих ДНР-ЛНР.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter Смирнова.
Читайте також: Визнання "паспортів" ДНР-ЛНР: на Донбасі радості не помітили
"Зараз там йде справжня війна, а якщо вона загостриться, то мова йде про ядерну бомбардування. Яке до біса загострення. Там дуже гостра фаза війни. Може, тому і йде цей процес. Тому що єдиний спосіб вийти з цього глухого кута – визнати ці республіки. У Росії немає іншого виходу, ні морального, ні геополітичного. Тому цей крок робиться повільно і обережно", - заявив Проханов в інтерв'ю виданню КП.


У соцмережах користувачі прокоментували висловлювання Проханова.
S. Derbikov: я громадянин РФ.Україна була,є і буде.І вже ніколи вона не буде з РФ.А що буде з РФ - питання!Точка неповернення пройдена



Як повідомляв ONLINE.UA, напередодні президент РФ Володимир Путін підписав указ про визнання Росією документів, виданих "ДНР-ЛНР": в їхнє число входять паспорта, свідоцтва про народження, смерті, дипломи навчальних закладів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?