Путінського пропагандиста спіймали на смішній брехні про Одесу
Категорія
Україна
Дата публікації

Путінського пропагандиста спіймали на смішній брехні про Одесу

Путінського пропагандиста спіймали на смішній брехні про Одесу

Кремлівська пропаганда знову відзначилася дурною неправдою про Україну в прямому телеефірі: Сергій Шаргунов, який називає себе письменником, заявив про вагітну журналістку, яку тримають у в'язниці вже два роки.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Владислава Юсупова.
«Кремлівський пропагандист Шаргунов в ефірі програми "Недільний вечір з Євгеном Соловйовим" на державному каналі "Росія 1" заявив, що в Одесі українська влада два роки тримає у в'язниці вагітну журналістку», - написав він.
За словами Шаргунова, «вже другий рік сидить Олена Гліщинська, другий рік, вагітна жінка».
«Прекрасно, прекрасно!)))», - оцінив це повідомлення український блогер.
Цікаво, що в коментарях під цим повідомленням люди з сарказмом запитують, чи не слониха ця жінка, про яку розповів Шаргунов.
Світлана Журавель іронізує: «Героїчна жінка!.. Тут 9 місяців ледве витримала... А вона 2 роки тримається, не народжує... Може, чекає, що розсмокчеться?».
Олександр Белей також додав зоологічних подробиць: "Це як слониха, у них, якщо я пам'ятаю, від 20-22 місяців термін вагітності. Я в 40 км від Одеси можу передачку передати))".
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше відомий кремлівський пропагандист  Дмитро Кисельов вибухнув тирадою про службу українців в німецькому вермахті у Другій світовій війні і порівняв політику США з гітлерівською.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?