Путіну відкрили шлях для переобрання президентом - що важливо знати
Категорія
Політика
Дата публікації

Путіну відкрили шлях для переобрання президентом - що важливо знати

Путіну відкрили шлях для переобрання президентом - що важливо знати
Джерело:  online.ua

Державна Дума Російської Федерації неочікувано для всіх підтримала поправку до Конституції РФ про обнулення президентських термінів - це означає, що чинний глава Кремля Володимир Путін може в 2024 році знову зайняти президентське крісло. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на "ТАСС".

Варто звернути увагу на те, що сам Володимир Путін, виступаючи перед голосуванням, "благородно" не підтримав ідею зняти ліміт числа термінів повноважень президента РФ, однак цинічно уточнив, що президентські терміни може бути обнулено, якщо відповідну поправку підтримає Конституційний суд.

Глава Кремля також вкотре наголосив, що сильна президентська влада необхідна його країні та самим росіяНам. Путін запевняє, що з часом вища президентська влада в країні не буде персоніфікована.

Окрім того, російський президент додав, що змінюваність влади потрібна для забезпечення динаміки розвитку держави, тому він нібито не підтримав ідею зняти ліміт числа термінів повноважень президента.

Володимир Путін вкотре вирішив нагадати, що керується виключно волею народу та інтересами країни.

Варто звернути увагу на те, що 10 березня лідер "Ліберально-демократичної партії Росії" Володимир Жириновський виступив з черговою резонансною заявою, яка спровокувала гучний скандал. Він вимагає, щоб президента РФ обирав не народ, а Державна рада. Політик цинічно додав, що подібними питаннями мають займатися не льодоруби чи перукарі, а "найкращі люди країни".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, для чого насправді Путіну потрібна вода в Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?