ПВК "Вагнер" кидає на Бахмут своїх найтренованіших бойовиків – Сирський
Категорія
Україна
Дата публікації

ПВК "Вагнер" кидає на Бахмут своїх найтренованіших бойовиків – Сирський

ПВК "Вагнер" кидає на Бахмут своїх найтренованіших бойовиків – Сирський
Джерело:  online.ua

Командувач Сухопутних військ України генерал-полковник Олександр Сирський заявив, що зараз росіяни кидають на Бахмут підкріплення у вигляді найбільш тренованих вагнерівців.

Джерело: Сухопутні війська України у Facebook

Бахмут штурмують бойовики Вагнера

Сирський наголосив що ситуація навколо Бахмута є "надзвичайно напруженою", адже Росія залучає до боїв під Бахмутом "найбільш підготовлені" штурмові підрозділи ПВК “Вагнера”.

Генерал-полковник додав, що незважаючи на значні втрати російських військових у боях за східне місто, “противник кинув у наступ найбільш підготовлені штурмові підрозділи “Вагнера”, намагаючись прорвати оборону українських військ з наміром оточити місто.

Українські війська все ще намагаються зберегти доступ до Бахмута, оскільки російські війська поступово просуваються на північ і захід від міста.

У боях за Бахмут наші воїни показують численні приклади стійкості, мужності та героїзму, – сказав Сирський.

Ситуація на Бахмутському напрямку

У понеділок президент Володимир Зеленський заявив, що спроби захистити місто "стають дедалі складнішими", а командир 28-ї окремої механізованої бригади полковник Юрій Мадяр назвав ситуацію у Бахмуті "надзвичайно складною".

Нагадаємо, за зведенням Генштабу від 27 лютого, на Бахмутському напрямку противник продовжує атакувати позиції ЗСУ.

Основні зусилля росіяни зосереджують на веденні наступальних дій на Куп'янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Шахтарському напрямках.

За минулу добу було ліквідовано 550 російських військових.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?