П'яні військові РФ влаштували бійку зі стріляниною на Херсонщині
Категорія
Україна
Дата публікації

П'яні військові РФ влаштували бійку зі стріляниною на Херсонщині

П'яні військові РФ влаштували бійку зі стріляниною на Херсонщині
Джерело:  online.ua

У Головному управлінні військової розвідки Міноборони України із посиланням на перехоплені розмови військових російської армії зазначають, що окупанти на Херсонщині продовжують пиячити та влаштовувати інциденти із бійками та стріляниною.

Джерело: Telegram-сторінка ГУР МО

Окупанти пиячать та стріляють один в одного на Херсонщині 

Позавчора взагалі що творилося. Тут же зліва від нас "розвідоси", ну, розвідка. Вночі схоплююся, щось близько 12 вечора, стрілянина йде біля нас прямо. Виявляється, "разведоси" пішли за провізією, і вони дивляться в нічник, переплутали з х***ами, і давай в один одного х***ити, коротше. Там поранені є. Вони йдуть до нас, а нас командир не попередив, мало не пристрелили їх там, - розповів один з військових окупаційної армії РФ на Херсонщині під час телефонної розмови із дружиною.

Також російський загарбник розповів, як він і його товариші по службі змогли знайти алкоголь і почали бити один одного.

Ми, я і ще двоє, три людини з нашої роти, поїхали в місто Безводне, кілометрів 10 від нас. Порожнє селище. Ми там н***я не знайшли, ні картоплю, нічого. Знайшли пасічника мужика, х***а теж, як хотілося його пристрелити. А нам солдати кажуть, ви уваги не звертайте, він чистий укроп. ... Взяли 50 літрів вина. Ось ти прикинь, 40 осіб злягли. Комусь ї***о б'ють, хтось стріляє. П***ець, що тут творилося вчора. Начпрод у нас є, ну хто видає хавку, йому прикладом по ї***у раз шість дали, - відверто зізнається окупант.

Окупант також підтвердив інформацію дружини про великі втрати серед жителів Міаса (Челябінська область РФ), звідки він родом.

35 "двохсотих", 1 "трьохсотий". Це наші, міасівські. Це куди нас хотіли відкотити, вивести. Вони самі трохи винні, стовпилися біля машини, лягли біля "Уралу". І машину в***ли. Таке не можна робити і кучкуватися, - зазначив російський військовий.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?