П'яний британець змінив ім'я на Селін Діон на Різдво. Він залишив його, коли дізнався
Категорія
Світ
Дата публікації

П'яний британець змінив ім'я на Селін Діон на Різдво. Він залишив його, коли дізнався

П'яний британець змінив ім'я на Селін Діон на Різдво. Він залишив його, коли дізнався
Джерело:  online.ua

Мешканець Великої Британії Томас Додд вирішив відсвяткувати Різдво 2020 року кількома келихами вина перед телевізором. Він трохи захопився та хильнув зайвого, а пізніше дізнався, що змінив ім'я на Селін Діон. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter та британські медіа.

Британець дізнався про своє карколомне рішення, коли поштар приніс йому документи щодо підтвердження зміни. Спочатку він подумав, що той помилився, однак жодного непорозуміння не сталося.

Пізніше в інтерв'ю на телебаченні, коли інформація про інцидент облетіла інтернет, Додд розповів, що на різдво сидів дома сам. Він щойно переїхав до населеного пункту Кліфтон Кемпвілл, де ще не знайшов друзів.

Він потроху пив алкоголь, однак в якийсь момент втратив відчуття контролю. Виявилося, що того ж вечора він відвідав сайт державних послуг та за 89 фунтів (майже 3,5 тисячі гривень) змінив ім'я.

Що цікаво, Томас — великий шанувальник Діон, він навіть був на її концерті за рік до того.

"Я подумав про це та одразу ж підписав договір, тому що шалено люблю Селін Діон! Поки що я зберігаю ім'я, але все залежить від того, наскільки воно ускладнить моє життя", - прокоментував свій вчинок 30-річний британець.

У Twitter подруга Додда іронічно зазначила: "Повірити не можу, що живу з Селін Діон".

Одне з друкованих брианських видань назвало вчинок Томаса "титанічною помилкою" - саме Селін Діон виконала "My Heart Will Go On", титульну пісню для "Титаніка".

Як повідомляв ONLINE.UA, безпрецедентні виклики, які виникли у 2020 році, навіть оксфордські лінгвісти та лексикографи не змогли лаконічно описати одним словом через масштаб подій, які мали парадоксальне значення для розвитку мови. У зв’язку з цим Оксфордський словник вирішив відійти від своїх традицій і назвав цілі найважливіші поняття року, бо головне слово 2020 визначити не вдалося.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?