П'яний іноземець влаштував дебош у літаку з Києва
Категорія
Події
Дата публікації

П'яний іноземець влаштував дебош у літаку з Києва

П'яний іноземець влаштував дебош у літаку з Києва

Іноземець, який був у стані алкогольного сп'яніння, влаштував дебош на борту літака, що прямував з Києва, в зв'язку з чим лайнер здійснив вимушену посадку в аеропорту "Курумоч" російської Самари.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс-Поволжя.
"Близько 2:00 Airbus A319, який прямував за маршрутом "Київ - Алма-Ата", здійснив незаплановану посадку в зв'язку з перебуванням на борту буйного пасажира 1983 року народження. Він був знятий з рейсу. О 4:45 лайнер вилетів в пункт призначення" , - розповіла виданню заступник Куйбишевського транспортного прокурора Дарина Калиничева.

Читайте також: У Пакистані розбився пасажирський літак: з'явилися подробиці і список людей
За її словами, дебошир є громадянином Узбекистану, він був п'яний, і, крім іншого, вдарив дружину, яка летіла з ним. На нього складено протоколи за перебування в нетверезому стані в громадському місці і хуліганство.
Калиничева додала, що поліція проводить перевірку за фактом незапланованої посадки пасажирського літака, хід перевірки перебуває на контролі прокуратури.
Як повідомляв ONLINE.UA, в Харкові імовірно п'яний поліцейський зупинив сміттєвоз і погрожував водієві зброєю.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?