П'яний підліток влаштував ДТП у Новий рік - моторошні подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

П'яний підліток влаштував ДТП у Новий рік - моторошні подробиці

П'яний підліток влаштував ДТП у Новий рік - моторошні подробиці
Джерело:  online.ua

У Київській області 17-річний хлопець влаштував ДТП, узявши без відома батьківську автівку. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на обласну поліцію у Facebook.

За офіційними даними, інцидент стався близько 06:00 у середу, 1 січня, на дорозі між селами Сеньківкою та Горобіївкою. молодик на автомобілі "Пежо" намагався відвезти додому знайомих дівчат.

"На місці події працювали слідчо-оперативна група Бориспільського відділу поліції, експерти, медики. За попередніми даними водій на заокругленні ділянці дороги не впорався з керуванням і з’їхав у кювет. У результаті ДТП 14-річна пасажирка отримала травми і доправлена до лікарні", - інформують правоохоронці.

Аналогічно з тим почалася перевірка через втрату контакту з 16-річною дівчиною у Горобіївці. Востаннє її бачили у селі близько 06:00 того ж дня.

Тіло розшукуваної виявили за 100 метрів від місця вищезгаданого ДТП. На ньому зафіксовано тілесні ушкодження, які характерні для аварії. Наразі з'вязок між двома інцидентами остаточно встановлюють.

"Неповнолітній водій затриманий у порядку ст. 208 КПК України. Юнак перебував за кермом з явними ознаками сп’яніння, однак він відмовився від освідування. У нього в медичних умовах взято кров на вміст алкоголю", - додали правоохоронці.

Автомобіль вилучено. Кримінальне провадження відкрито за ч. 2 ст. 286 ККУ про порушення правил безпеки під час керування транспортом.

Як повідомляє ONLINE.UA, напередодні Ноовго року-2020 представник СБУ сбив насмерть двох людей на службовому автомобілі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?