Пятов оцінив майбутній матч Фінляндія — Україна у відборі на ЧС-2022
Категорія
Спорт
Дата публікації

Пятов оцінив майбутній матч Фінляндія — Україна у відборі на ЧС-2022

Пятов оцінив майбутній матч Фінляндія — Україна у відборі на ЧС-2022
Джерело:  online.ua

Незабаром українська футбольна збірна проведе новий матч у відборі на Чемпіонат світу 2022 року - майбутню гру проти національної команди Фінляндії прокоментував голкіпер Андрій Пятов.

Джерело: Футбол 24

За словами воротаря та одного з ветеранів збірної, наразі команда з активністю готується до протистояння. Сам він не очікує, що подія стане легкою прогулянкою для української сторони, оскільки рівень гри фінів зростає - вони почали виходити до єврокубків.

Одночасно з цим небезпеку для збірної України становлять лідери фінської команди, що вимагають обережної гри.

“Фінляндія – міцна, хороша команда, яка за останні кілька років дійсно підняла свій рівень. У них є свої місцеві зірки, до яких потрібно поставитися з увагою. В цілому, вони хороша команда. Цю гру потрібно вигравати що їм, що нам. Тому я думаю, буде хороший матч”, - наголосив Пятов.

Своєю чергою потужність сьогоденного складу збірної Фінляндії відзначив також півзахисник Микола Шапаренко. Він звернув увагу на негативний досвід попереднього матчу між Україною та Фінляндією.

“На нас очікує гра з фінами на виїзді. Це хороша команда, до якої потрібно добре підготуватися, вивчити її сильні та слабкі сторони. Попереду підготовка до матчу. Попередній поєдинок із Фінляндією залишив негативні спогади, оскільки ми домінували протягом усієї гри, але суперники забили гол просто з нічого. У нас є привід виправитися, тож працюватимемо по максимуму”, - наголосив футболіст.

Становище збірної

Після проведення вересневих матчів на етапі кваліфікації перед Чемпіонатом світу 2022 року її положення у рейтингу FIFA змінилося у гірший бік.

Станом на середину вересня збірна України знаходиться на 27-му місці світового рейтингу національних команд. Водночас серед збірних, які належать до УЄФА, українська опинилася наразі на 15-му місці.
Останнім матчем стала товариська гра проти Чехії. Тоді головний тренер після нічиєї розкритикував футболістів, оскільки планував здобути позитивний заряд перед подальшими важливими матчами.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?