Тренери Шахтаря й Динамо стримано відзначили суперечливе останнє класіко
Категорія
Спорт
Дата публікації

Тренери Шахтаря й Динамо стримано відзначили суперечливе останнє класіко

Тренери Шахтаря й Динамо стримано відзначили суперечливе останнє класіко
Джерело:  online.ua

Головний тренер київського “Динамо” Мірча Луческу звернув на те, що нічия у матчі проти “Шахтаря” напередодні - це буквально демонстрація того, як грали обидві команди на полі.

Джерело: ФК Динамо

За словами румунського фахівця, клуби в цілому відзначилися різними підходами до організації гри.

“Дві команди, які проповідують різні стилі: у «Шахтаря» - гарне технічне оснащення бразильських гравців, у нас - хороша організація гри та швидкі виходи в контратаки. Сьогодні була така ж гра, як у Суперкубку - хто першим забив би, той і диктував би подальший хід гри. Сьогодні ми припустилися менше помилок, дали супернику менше можливостей для виходів у контратаки. Звичайно, вони хотіли дуже сильно виграти, ми же дуже хотіли не програти”, - пояснив Луческу.

Він додав, що Суперкубком вже не цікавиться, оскільки то пройдений етап. Головним моментом він вважає виграш чемпіонату й Кубку України. Утім, саме в матчі за Суперкубок підшефна йому команда зазнала однієї з найпотужніших поразок за останні місяці.

Своєю чергою тренер донецького клубу Роберто Де Дзербі наголосив, що його футболістам варто було б забити гол і вони буквально на це заслуговували.

“Вважаю, що ми заслужили забити гол. Але, звичайно, “Динамо”- це сильна команда, вони виграли всі трофеї в Україні в минулому сезоні. Та в цьому сезоні все почалося заново, і ми вже виграли Суперкубок. І сьогоднішній матч показав, що ми заслужили більшого. Але грати проти “Динамо” завжди складно. Вважаю, що мої гравці провели сьогодні дуже хороший матч”, - вважає італієць.

Попередній матч Динамо - Шахтар

Нещодавно топкоманди українського футболу провели матч за Суперкубок — його перенесли з середини літа майже на жовтень. Тоді кияни розгромно поступилися “гірнякам” з рахунком 3:0.

Тренер “Динамо” Мірча Луческу уточнив, “Шахтар” напередодні був однозначно сильнішим, з індивідуально потужними гравцями, що мали гарну техніку та швидкість.

Луческу додав, що гри могло зовсім не бути, оскільки “Динамо” перемогло у Кубці України, а донецька команда мала повну мотивацію для подолання одвічного опонента. Також він уточнив, що перший гол міг би стати гарним початком для його клубу, однак сталося все навпаки.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?