Шевченко може стати головним тренером відомого шотландського клубу
Категорія
Спорт
Дата публікації

Шевченко може стати головним тренером відомого шотландського клубу

Шевченко може стати головним тренером відомого шотландського клубу
Джерело:  online.ua

Екс-нападник "Челсі" і "Мілана" хоче знову попрацювати в Великій Британії після того, як пішов з поста головного тренера збірної України після поразки від Англії в чвертьфіналі Євро-2020. Шотландський "Селтік" зацікавлений у співпраці з екс-головним тренером збірної України.

Джерело: The Sun

45-річний Андрій Шевченко вільний і знаходиться в пошуку підходящої для нього вакансії. Легендарний форвард, кращий бомбардир збірної України (48 очок), влітку навіть давав інтерв'ю, але поки що не закріпився в якості тренера.

Тепер він сподівається, що його зоряного імені буде достатньо, щоб отримати посаду в одному з британських клубів. Шева працював не тільки в якості менеджера на міжнародному рівні, але домігся успіху за п'ять років роботи в Україні. Вихід збірної України в плей-офф зі збірною Англії з футболу був першим, коли Україна вийшла в чвертьфінал чемпіонату Європи.

З дозволом на роботу проблем не виникне, оскільки колишня зірка «Челсі» вже багато років проживає в Великій Британії і має базу контактів.

45-річний гравець також вільно розмовляє англійською і добре знає особливості британського футболу.

Зараз вважається, що він може стати несподіваним вибором для шотландських важкоатлетів Celtic, якщо австралійський футболіст і тренер грецького походження Анж Постекоглу не закріпиться на цій посаді.

У колишнього тренера Австралії складний старт в Hoops з семи поразок у всіх змаганнях.

Шевченко у збірній

Відомий футболіст тренував національну команду з 2016 року. Під його очільництво вона провела 52 матчі, з яких завершилися перемогами 25, ще 13 завершилися з нейтральним рахунком, а 14 разів вона зазнала поразки.

Головне досягнення збірної за тренерства Шевченко в останньому сезоні — вихід до чвертьфіналу Євро-2020.

Нагадаємо, минулого місяця українська асоціація футболу виступила з єдиною заявою щодо суперечки з Андрієм Шевченком, який відкидає, що отримував належну пропозицію стосовно продовження контракту на посаді головного тренера збірної.

Версія асоціації полягає в тому, що футболіст не відреагував на пропозицію провести переговори з приводу пролонгування угоди, а пізніше виступив із заявою, що вкрай хотів би залишитися, проте з ним не обговорювали продовження співпраці.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?