Queen і Ламберт переспівали легендарний хіт заради медиків - їх новий кліп зворушив весь світ
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Queen і Ламберт переспівали легендарний хіт заради медиків - їх новий кліп зворушив весь світ

Queen і Ламберт переспівали легендарний хіт заради медиків - їх новий кліп зворушив весь світ
Джерело:  online.ua

Музиканти легендарного британського рок-гурту Queen і американський співак Адам Ламберт вразили весь світ несподіваним сюрпризом. Вони переспівали свій популярний хіт We are the champions - нову пісню і кліп вони присвятили медикам, які борються з коронавірусом. В умовах карантину відеозапис був зроблений за допомогою смартфонів в музичних студіях Лондона і Лос-Анджелеса. Примітним стало те, що на перших секундах відео з'являється панорамне фото центру Києва, зроблене з висоти пташиного польоту. Видовищний кліп зворушив весь світ до сліз - за лічені години в мережі його переглянули понад мільйона разів. До речі, всі виручені кошти з нового кліпу музиканти пожертвують на благодійність - гроші підуть до фонду реагування на пандемію ВООЗ, повідомляє ONLINE.UA.

У текст пісні We are the champions внесли невеликі зміни. Тепер вона перетворилася в You are the champions. Кліп починається з кадрів спорожнілих через епідемію і карантинні заходи міст, потім в ньому з'являються фото і фрагменти відеороликів з лікарями і медсестрами, які працюють в лікарнях в різних кінцях світу.

"Я подумав, що це відмінний спосіб використовувати спадщину, щоб зробити щось хороше для світу. Знаєте, насправді нам більше не потрібно заробляти гроші. Нам не потрібно бути ще більш знаменитими. Ми повинні використовувати те, що у нас є, найкращим чином ", - прокоментував вихід нового кліпу гітарист Queen Брайан Мей.

У свою чергу барабанщик Роджер Тейлор додав, що йому не з чуток відомі складності в роботі лікарів в боротьбі з пандемією коронавіруса і критична важливість допомоги ім. Справа в тому, що його дочка працює лікарем в одній з лондонських лікарень, співробітники якої щодня рятують життя сотні людей.

"Моє серце наповнене такою радістю, це повинна бути пісня року. Дякую за те, що зробили нас усіх щасливими в такому сумному світі, в якому ми живемо зараз, і спасибі за всіх медиків, які працюють на фронті боротьби з коронавірусом", " Це було неймовірно. Брайан, Роджер і Адам, ви приголомшливі. Ідеальна пісня для цього моменту","Спасибі тим, хто працює в лікарнях, працює над тим, щоб забезпечити нас необхідними речами, і всім, хто ізолюється вдома, щоб забезпечити нам безпеку . І спасибі також тим, хто ділиться своїми музичними та іншими подарунками на YouTube, ви зберігаєте нас усіх в здоровому глузді ", - коментують в мережі кліп.

Нагадаємо, We Are The Champions - один з найвідоміших хітів групи Queen і один з найпопулярніших музичних треків в світовому спорті. Ця пісня вийшла в 1977 році. Її написав вокаліст групи Queen Фредді Меркьюрі як гімн перемоги.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Леді Гага, Біллі Айлиш і інші світові зірки дали великий благодійний онлайн-концерт на підтримку медиків, які борються з коронавірусом. З його допомогою організатори зібрали десятки мільйонів доларів для лікарів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?