Рабінович подав законопроект про «соціальний ліфт» для молоді
Категорія
Політика
Дата публікації

Рабінович подав законопроект про «соціальний ліфт» для молоді

Рабінович подав законопроект про «соціальний ліфт» для молоді

Заяву про те, що нинішня влада не зацікавлена в створенні перспектив для української молоді, яка через це вимушена виїжджати за кордон, зробив в ефірі програми «Український формат» на телеканалі NewsOne народний депутат України, голова парламентського підкомітету з прав людини і лідер партії «За життя» Вадим Рабінович. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Главред.
«Я подав законопроект, який, на мій погляд, дійсно дуже потрібен країні - це законопроект про "соціальний ліфт". У ньому мається на увазі, що всі держустанови повинні брати на роботу не менше 30% молоді. І не тієї, яка народилася тут, на Печерських пагорбах. Законопроект знаходиться в парламенті, і обов'язково буде працювати при наступній владі», - зазначив він.

Нардеп заявив, що сьогодні в парламенті немає справжньої опозиції, яка могла б представити інтереси простих українців.

«Говорити сьогодні, що якісь серйозні молоді сили існують в парламенті, я, на жаль, не став би. Тому що є різні групи, їх можна визначати за віком, за настроєм і так далі. Але сьогодні взагалі ніякої опозиції в парламенті немає, тому що там просто не існує парламентських механізмів. За вісім-десять разів протягують будь-яке рішення. Клоунада - в залі сидить 15-20 осіб, а запалюється на екрані 200», - заявив нардеп.

Він також сказав, що не збирається голосувати синхронно з владою за законопроекти, які не відповідають інтересам громадян.

«Ви говорите, що я не голосую. Так, не голосував, і голосувати за ваші закони не буду. Я вважаю, що руки треба відрубувати тим, хто підтримав медичну реформу, пенсійну. Ви просто не виїжджаєте в регіони - ви сидите тут. Подивіться, що ви зробили з державою, перетворивши його в якесь рабське поле. Жодна людина в країні нормально вижити не може. Яке там молоде покоління! »- обурився політик.

На думку народного депутата, цей парламент не має права на існування, якщо враховувати прийняті закони і бездіяльність у вирішенні дійсно важливих для країни проблем.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?