Рабошапка дав пояснення щодо підозри для Порошенка - відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Рабошапка дав пояснення щодо підозри для Порошенка - відео

Рабошапка дав пояснення щодо підозри для Порошенка - відео
Джерело:  online.ua

Підрозділи Генпрокуратури Україні наразі опрацьовують проєкт підозри Петру Порошенку та звернення до Верховної Ради з приводу скасування його депутатської недоторканості. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на звернення генпрокурора Руслана Рябошапки.

За його словами, відповідні матеріали, з яких почався резонанс в українських медіа, дійсно існують. Вони є у ГПУ та найближчим часом буде зроблене процесуальне рішення.

"Я думаю, що впродовж кількох тижнів у нас будуть відповідні довідки і буде відповідний проєкт рішення. Не виключаю, що нам доведеться, можливо, з колегами із ДБР дещо поправити для того, щоб це подання було дійсно обґрунтованим і щоб до нього не було жодних зауважень у парламенті", - пояснив Рябошапка.

Генпрокурор додав, що не буде поглиблено розповідати про суть підозри. Це пов'язано з тим, що існує документ лише у вигляді проєкту, тож кваліфікація може дещо змінюватися.

Як повідомляв ONLINE.UA, першим про розробку підозри Петру Порошенку проінформував одіозний політик Андрій Портнов. Адвокат колишнього українського президента назвав справу політично мотивованою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?