Рабошапка відреагував на чутки про відставку - заява
Категорія
Політика
Дата публікації

Рабошапка відреагував на чутки про відставку - заява

Рабошапка відреагував на чутки про відставку - заява
Джерело:  online.ua

Генеральний прокурор України Руслан Рябошапка не збирається йти у відставку зі своєї посади. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний сайт Офісу генпрокурора.

У відомстві інформацію щодо планів про звільнення прокурора назвали чутками та підкреслили їхню неправдивість.

"Це інформаційна провокація та чергова атака проти реформи прокуратури, свідчення того, що ми не є зручними. Я та заступники Генерального прокурора на місці, виконуємо свої обов’язки", - пояснив Рябошапка.

Слід зазначити, що почав поширювати відомості про звільнення генпрокурора одіозний ресурс "Страна.юа". Він посилався на власні джерела, але інші медіа не підтверджували дані й цитували тільки цей сайт.

Нагадаємо, Руслан Рябошапка офіційно отримав посаду 29 серпня 2019 року. Нардепи Верховної Ради IX скликання проголосували за його кандидатуру у перший день каденції. Президентська ініціатива до того ігнорувалася з боку парламенту попереднього скликання.

Як повідомляв ONLINE.UA, у генпрокурора Рябошапки нещодавно оголосили про відкриття кримінального провадження через примусову "паспортизацію" місцевого населення ОРДЛО. ОГПУ класифікував таку політику агресора як порушення звичаїв війни.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?