Рада збирається відразу на два позачергових засідання
Категорія
Політика
Дата публікації

Рада збирається відразу на два позачергових засідання

Рада збирається відразу на два позачергових засідання
Джерело:  online.ua

У вівторок, 13 квітня, Верховна Рада може провести відразу два позачергових засідання. Їх анонсував спікер парламенту Дмитро Разумков в ході засідання погоджувальної ради.

Джерело: ВРУ

Разумков пояснив, що обидва позачергових засідання ініціювали депутатські фракції і групи - "За майбутнє" і "Слуга народу". Розпорядження про проведення цих засідань, де будуть вказані порядкі денні, будуть оприлюднені найближчим часом.

План роботи Ради на квітень

Разумков уточнив, що з цього тижня Верховна Рада почне працювати в звичайному режимі після карантину, який розпочався 19 березня. Депутати продовжать рабатать над законопроєктом № 2194 "Про внесення змін до Земельного кодексу України та інших законодавчих актів щодо вдосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин".

У п'ятницю, 16 квітня, традиційно відбудеться година запитань до уряду. На це засідання хочуть запросити міністра охорони здоров'я Максима Степанова, щоб він відповів на питання про національний план вакцинації проти коронавіруса, доповів про постачання ковід-вакцин в Україну і озвучив заходи, що вживаються для підвищення довіри населення до вакцинації.

Наступного тижня парламентарі працюватимуть з виборцями.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?