Раді запропонували нового спікера: подробиці
Категорія
Політика
Дата публікації

Раді запропонували нового спікера: подробиці

Раді запропонували нового спікера: подробиці
Джерело:  online.ua

Очільник партії "Слуга Народу" Дмитро Разумков став офіційним кандидатом у керівники Верховної Ради. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на президентську політсилу.

За інформацією "слуг", ініціатива належить лідеру парламентської фракції Давиду Арахамії.

"Давід Арахамія виніс на розгляд кандидатуру Дмитра Разумкова на посаду голови Верховної Ради України", - підкреслила прес-служба партії.

Слід нагадати, що відповідні чутки ширилися за допомогою ЗМІ протягом майже усього літа 2019 року. Офіційно партія вирішила не робити подібних оголошень майже до останнього моменту. "Слуга Народу" планує представити кандидатом у перші віце-спікери Руслана Стефанчука.

Як повідомляв ONLINE.UA, Разумков раніше заявив про можливість опозиційних сил у Раді очолити чотири парламентських комітети та комісію зі справ ветеранів.

Він наголосив, що все ж таки сподівається на прогрес у роботі парламенту, а не формування опозицій. "Слуга Народу" отримала повну більшість у Раді та претендує на очільництво майже усіх значних комітетів. Це стало приводом для критики з боку інших політсил, які отримали місця у парламенті.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?