Разумков повідомив, які комітети Ради віддадуть опозиції
Категорія
Політика
Дата публікації

Разумков повідомив, які комітети Ради віддадуть опозиції

Разумков повідомив, які комітети Ради віддадуть опозиції
Джерело:  ua.interfax.com.ua

Представники опозиційних фракцій у Верховній Раді зможуть очолити 4 парламентські комітети та комісію з питань ветеранів. Про це сьогодні заявив лідер партії «Слуга народу» Дмитро Разумков, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « Інтерфакс-Україна ».

Зокрема, опозиції відійдуть комітети з питань прав людини та деокупації тимчасово окупованих територій, свободи слова, молоді та спорту, євроінтеграції.

«Важко сказати: опозиція чи не опозиція – іншим політичним силам. Я сподіваюся, що робота в парламенті буде спрямована не на політичну позицію або опозицію, а на розвиток нашої держави. Те, що ми пропонуємо як керівні посади в комітетах: з питань прав людини та деокупації тимчасово окупованих територій, свободи слова, молоді та спорту, євроінтеграції та комісію з питань ветеранів», – повідомив Разумков після завершення роботи підготовчої групи.

При цьому він не зміг назвати кандидатури, яким пропонується очолити комітети, оскільки поки що немає консолідованого рішення з цього питання.

Разумков додав, що склад парламентських комітетів поки не узгоджено через те, що ще не всі політичні сили подали свої кандидатури. Однак це буде зроблено найближчим часом.

«Я думаю, що до вечора ми вже отримаємо всі пропозиції стосовно керівного складу в комітетах і до ранку вийдемо з консолідованою позицією», – сказав голова партії «Слуга народу»

У свою чергу депутат від «Європейської солідарності» Артур Герасимов заявив, що підготовча група вже проголосувала за те, щоб комісію з питань ветеранів очолила представник ЄС Яна Зінкевич.

Нагадаємо, що перше засідання Верховної Ради 9-го скликання буде проведено 29 серпня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?