Радикали зруйнували паркан на місці будівництва Музею Революції гідності
Категорія
Україна
Дата публікації

Радикали зруйнували паркан на місці будівництва Музею Революції гідності

Радикали зруйнували паркан на місці будівництва Музею Революції гідності

Група молодиків у футболках праворадикальної організації «С14» та «Національного корпусу» зруйнувала паркан, яким огороджувалося місце майбутнього будівництва Музею Революції гідності. Про повідомляє ONLINE.UA з посиланням на «УНІАН».

За словами очевидців, поліцейський спецназ, який прибув на місце знищення паркану, ніяк не відреагував на побачене. Після того, як огороджувальна конструкція була повалена, радикали кілька разів проскандували «Слава Небесній сотні».

Координатор організації «С14» Сергій Мазур пояснює акцію тим, що знесений паркан «заважав розслідуванню убивств Небесної сотні». Крім того, музей Майдану «вже знищив місце смерті Героя України Плеханова».

За інформацією ONLINE.UA, проти будівництва Музею Революції гідності активно виступають кілька родичів загиблих на Майдані. Також не в захваті від появи такої будівлі колишні регіонали та втікачі з уряду Януковича, які досі переховуються у Москві. В той же час основна кількість родичів жертв розстрілів 19-21 лютого 2014 року підтримують ідею створення музею.

Незважаючи на те, що з часу кривавих подій на Майдані минуло більше 5 років, слідчі дії на вулиці Інститутській досі не завершені. Розслідування цієї справи веде управління ГПУ на чолі з Сергієм Горбатюком.

Нагадаємо, що нещодавно з’явився перший претендент на посаду Генпрокурора за президента Зеленського.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?