Радник Зеленського назвав того, хто очолить партію «Слуга народу»
Категорія
Політика
Дата публікації

Радник Зеленського назвав того, хто очолить партію «Слуга народу»

Радник Зеленського назвав того, хто очолить партію «Слуга народу»
Джерело:  rbc.ua

Радник нового президента Руслан Рябошапка повідомив ім’я того, хто очолить партію «Слуга народу». Як інформує ONLINE.UA з посиланням на « РБК-Україна », це буде Дмитро Разумков.

За словами Рябошапки, кандидатура Дмитра Разумкова на сьогодні є основною. У випадку, якщо її затвердять, це може означати, що політичний радник команди Зеленського очолить виборчий список партії «Слуга народу» на найближчих парламентських виборах.

Як вже відомо, протягом останніх двох днів Володимир Зеленський здійснив кілька важливих кадрових призначень. Зокрема, указом президент главою його адміністрації було призначено юриста Андрія Богдана. На посаду першого помічника глави держави було обрано Сергія Шефіра.

Дмитро Разумков народився 1983 року у Бердичеві в родині Олександра Разумкова, який у 90-х роках деякий час займав посаду першого помічника президента Леоніда Кучми та заступника секретаря РНБО.

Нагадаємо, що сьогодні Володимир Зеленський запустив відеоблог на своєму каналі в Youtube. У першому опублікованому відео показано, як президент із дружиною пішки направляється до будівлі парламенту, і як на це реагують перехожі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?