Радник Зеленського пояснив, чому вони хочуть провести інавгурацію саме 19 травня
Категорія
Політика
Дата публікації

Радник Зеленського пояснив, чому вони хочуть провести інавгурацію саме 19 травня

Радник Зеленського пояснив, чому вони хочуть провести інавгурацію саме 19 травня
Джерело:  online.ua

В команді новообраного президента продовжують наполягати на інавгурації саме 19 травня. Радник майбутнього українського лідера Дмитро Разумков пояснює, що основною причиною проведення церемонії саме у неділю називають бажання уникнути "транспортного колапсу" в Києві.

Про це він розповів в ефірі одного з українських телеканалів, передає ONLINE.UA.

За його словами, Зе!команда хоче мінімізувати транспортний дискомфорт, який буде пов'язаний з днем інавгурації для жителів та гостей Києва.

"Ми прекрасно розуміємо, що будь-які події, приїзди іноземних гостей – це обмеження по переміщенню Києвом. Якщо ми говоримо про день інавгурації, це фактично повний транспортний колапс центральної частини міста, тому що все буде перекрито. Щоб мінімізувати такий негативний ефект Володимир Олександрович і пропонує провести його в перший вихідний день, а фактично це 19 число", – сказав Разумков.

Окрім того, він зазначив, що Верховна Рада могла зібратися та проголосувати за дату інавгурації раніше. Причиною затягування голосування Разумков вважає страх депутатів перед розпуском парламенту.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше заява представника команди Зеленського Святослава Юраша про намір нового президента продовжити курс в НАТО та ЕС  викликала неабиякий резонанс в Росії. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?