Раду сколихнув новий гучний скандал - що сталося
Категорія
Україна
Дата публікації

Раду сколихнув новий гучний скандал - що сталося

Раду сколихнув новий гучний скандал - що сталося
Джерело:  online.ua

У Верховній Раді спалахнув новий конфлікт - двоє народних обранців від "Слуги народу" влаштували бійку на ранковому засіданні ВРУ 5 грудня. Очевидці стверджують, що нардеп Максим Бужанський накинувся на свого колегу по фракції Гео Лероса. Перші подробиці повідомила нардепка від "Європейської солідарності" Ірина Геращенко у своїх соціальних мережах, передає ONLINE.UA.

"Шановні колеги, заспокойтесь! Припиніть у залі бійку. Як у дитячому садочку. Розсядьтесь кожен на свої місця. Ну, дорослі ж люди. Повертаємось до роботи", - звернувся до нардепів спікер Дмитро Разумков, однак не зміг їх заспокоїти.

За попередніми даними, Бужанський накинувся на Лероса нібито через те, що той образив у чаті їхню колежанку від "Слуги народу" Ірину Верещук. Варто зазначити, що сама політикиня підтвердила цю інформацію. Жінка наголосила, що вимагає публічного вибачення від Лероса за образи на її адресу. Депутатка розповідає, що вона просила Лероса вибачитися ще 4 грудня, оскільки "матом писати недобре". За словами Верещук, в чаті обговорювалися законопроекти, які стоять у порядку денному 5 грудня.

Сам Лерос каже, якщо Верещук вважає, що він її справді образив, то хай покаже цю переписку. Він стверджує, що "ніхто її не ображав". На запитання журналістів, чи він нецензурно висловлювався стосовно обговорення законопроектів, він сказав: "Так", але додав, що його висловлення "не стосувалися особистостей". Варто зазначити, що Бужанський не є учасником згаданого чату, тому він міг отримати "неправдиву інформацію".

Як повідомляв ONLINE.UA, очільник Офісу Президента України Андрій  Богдан оновив головне фото  на своїй фейсбук-сторінці, яке шокувало користувачів мережі. На світлині держпосадовець постав з вибитими зубами і синцями на обличчі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?