Раду сколихнув новий гучний скандал - відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Раду сколихнув новий гучний скандал - відео

Раду сколихнув новий гучний скандал - відео
Джерело:  online.ua

В українському парламенті сталася бійка після засідання комітету Ради з питань аграрної політики. Сутичка виникла між нардепом від фракції "Слуга народу" Андрієм Богданцем і ексдепутатами ВО "Свобода". За попередніми даними, у бійці брали участь нардепи Ради сьомого скликання від фракції "Свобода" Едуард Леонов та Ігор Мірошниченко. Відео у соцмережі опублікував Андрій Якобчук, передає ONLINE.UA.

Народна обраниця із фракції "Слуга народу" Ірина Верещук розповідає, що активісти таким чином намагалися домогтися зняття з розгляду закону про ринок землі. Деталі конфлікту наразі уточнюються.

Нагадаємо, Андрій Богданець - депутат від "Слуги народу" у Верховній Раді 9 скликання. Пройшов до парламенту по мажоритарному виборчому округу №163 (м. Тернопіль). З 2014 року працював заступником гендиректора на ПрАТ "Птахофабрика Тернопільська". Брав участь в АТО, зокрема є учасником бойових дій у Пісках на Донеччині. У декларації за минулий рік зазначається, що політик має у власності земельну ділянку у Тернополі площею 600 метрів квадратних, заробітну плату за роботу на птахофабриці у розмірі 69210 гривень і зберігає на рахунку у банку 52 тисячі доларів.

Як повідомляв ONLINE.UA, у Верховній Раді спалахнув новий конфлікт — двоє народних обранців від "Слуги народу" влаштували бійку на ранковому засіданні ВРУ 5 грудня. Нардеп Максим Бужанський накинувся на свого колегу по фракції Гео Лероса.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?